Vilka är vi

Vilka är vi - muslimsk dejtingsida, muslimska singlar, gifta sig

Om du besöker den här webbplatsen så är du förmodligen en av alla de muslimer i Skandinavien som längtar efter att finna den stora kärleken. Det finns många anledningar till varför det kan vara svårt att hitta en partner idag. Det är ofta en utmaning att till exempel bo på en liten ort, eller att vara konvertit, i sökandet efter den rätta. Men även för de som bor i storstäder kan det personliga nätverket ibland inte räcka till.

Vi som startat och driver Muslimträff är ett gift par som såg behovet av att ge muslimer möjligheten till att söka efter en äktenskapspartner via nätet. Vi vet att en Leila från Göteborg kan finna kärleken hos en Samir från Köpenhamn – om de bara ges tillfälle. Vi tror att det är dags att öppna upp möjligheten för muslimer att leta efter en framtida kärlek även på internet. Denna sida är en väg för människor att finna varandra – en plattform för möten som annars kanske inte skulle äga rum.

År 2009 gjorde Sifo en undersökning i Sverige som visade att 23 % av drygt 1000 tillfrågade mellan 23-60 år hade träffat sin partner på nätet, vilket innebär att nästan var fjärde relation hade sin början på webbplatser likt denna. Muslimträff är den första stora seriösa äktenskapsförmedlingssidan för muslimska singlar i Skandinavien. Vi öppnar dörren för de som vill gifta sig att leta efter en passande partner i ett tryggt forum på internet.

Vår intention är att erbjuda de funktioner andra så kallade dejtingsidor har, men vända oss direkt till muslimer som grupp. Du kan söka efter andra medlemmar baserat på vad som är viktigt för dig, till exempel ort, ålder eller vilja att skaffa barn. Du kan även presentera dig själv så att din framtida man eller fru har möjlighet att hitta dig!

Du kommer alltid ha lätt att nå oss för frågor eller synpunkter – vi finns tillgängliga för dig och hoppas att du kommer trivas hos oss. Och kom ihåg, en stor vacker blomma har en gång börjat som ett litet frö. Vi hoppas att ditt medlemskap på Muslimträff blir precis som fröet – startskottet på ett vackert och blomstrande äktenskap!

Mohammad & Sumayya

Bild från vår bröllopsdag. Fotograf: Kärleksfoto

Med hopp om kärlek och frid,

Sumayya & Mohammad

Har du någon fundering?

Om du har någon fråga eller behöver hjälp med att komma igång är du välkommen att kontakta oss. Ni når oss enklast via e-post eller på Facebook.

Kontakta oss
Gå med i vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du mejl från oss om webbplatsens nyheter samt intressanta texter om relationer och äktenskap.

×

 
×
HAR DU GLÖMT DINA UPPGIFTER?
×

Go up