Frågor & Svar

 • Kan jag vara anonym?
  Av dina personuppgifter behöver du på Muslimträff endast ange ditt förnamn. För att kunna använda webbplatsen måste du lägga upp en profilbild, bilden behöver dock inte vara på dig själv utan kan istället vara en bild på naturen eller annat. Det är sedan upp till er, dig och personen du inleder en dialog med, att bestämma hur ni ska gå tillväga för en mer personlig kommunikation. Det är naturligtvis förbjudet att utge sig för att vara någon annan, vilket leder till permanent avstängning och kan komma att polisanmälas. 
 • Varför kostar det att vara medlem?
  För att förebygga att oseriösa användare utnyttjar webbplatsen kan endast betalande medlemmar kommunicera med varandra. Ett annat skäl till varför vi måste ta ut medlemsavgifter är att webbplatsen har driftkostnader samt kräver ett kontinuerligt underhållsarbete för att bibehålla hög standard och säkerhet. 
 • Är inte webbplatser som denna olämpliga enligt islam?
  Muslimträff syftar endast till att samla under ett tak muslimer som avser att gifta sig. Det är en social plattform, likt Facebook, där användarna ansvarar för sina egna handlingar och själva får se till att interaktionen hålls på en lämplig nivå. Naturligtvis är det dock inte tillåtet att trakassera andra medlemmar, vilket kan leda till en permanent avstängning.
 • Hur avslutar jag min prenumeration?
  Om du vill avsluta din prenumeration på Muslimträff kan du vända dig till oss genom e-post eller Facebook.

 Komma igång-guide

 • 1. Registrera konto
  För att skapa ett konto på Muslimträff trycker du på knappen “Registrera” högst upp på sidan. Du kan sedan välja att skapa kontot med Facebook eller manuellt. Fördelen med att skapa kontot med Facebook är att du slipper fylla i registreringsformuläret och framöver kan logga in på Muslimträff med din Facebook-inloggning. Till de båda alternativen är det dock nödvändigt att du först accepterar Muslimträffs användarvillkor.  
 • 2. Ladda upp profilbild
  När du precis har skapat ett konto är det första du ska göra att ladda upp en profilbild. Om du registrerat kontot genom din Facebook-inloggning kommer du upptäcka att Muslimträff automatiskt laddat upp din nuvarande Facebook-bild som profilbild. Du kan ändra din profilbild genom att lägga musen över bilden och klicka på “Ändra bild”. För att göra din profilsida eftertraktad rekommenderar vi att du laddar upp en bild på dig själv. Om du önskar kan du istället välja att ladda upp en bild på naturen eller ett föremål. Uppladdning av bilder med stötande innehåll eller utan tillåtelse (upphovsrättsskydd) är förbjudet och kan leda till permanent avstängning.
 • 3. Fyll i profiluppgifter
  När du är klar med val av profilbild ska du nu fylla i dina profiluppgifter. Detta gör du under menyn “Redigera profiluppgifter”. Din profil består av sex olika delar: obligatorisk information, bakgrund, utseende, livsstil, om mig och den jag söker. Fyll i varje del så gott du kan och spara efter varje ifylld del. Detta steg är nödvändigt för att öka dina matchningsmöjligheter med andra medlemmar.
 • 4. Välj prenumeration
  Efter att du slutfört din profil ska du nu välja en prenumeration för att kunna interagera med andra medlemmar. Detta gör du på menyvalet “Prenumeration”.
 • 5. Påbörja din sökning
  Påbörja nu sökningen efter din potentiella partner genom att leta i medlemsregistret, utföra en detaljerad sökning eller bläddra bland alla medlemmar tills någon intressant profil dyker upp. Mer om webbplatsens olika funktioner hittar du i nästa avsnitt. 

profil-webb

 Webbplatsens funktioner

 • Medlemsregister
  Medlemsregistret hittas under menyvalet “Medlemmar”. Där kan du se alla medlemmar listade med en förhandstitt av respektive profil.
 • Detaljerad sökning
  Under menyvalet “Detaljerad sökning” kommer du till Muslimträffs mer avancerade sökfunktion. Där kan du söka efter en medlem utifrån specifika egenskaper som önskas.
 • Bläddra bland medlemmar
  Väl inne på någons medlemsprofil finns möjligheten att bläddra till nästa eller föregående profil. Detta är ett enkelt sätt att gå igenom medlemsregistret tills någon intressant profil dyker upp.
 • Matchningsprocent
  Muslimträffs matchningsfunktion fungerar på så sätt att när du besöker en medlemsprofil så utförs en automatisk beräkning hur väl din medlemsprofil matchar med den andras. Matchningen baseras på er bakgrund, livsstil och intressen. Resultatet är en procentsats mellan 0 – 100. Det är sedan upp till dig att bestämma hur hög procentsatsen ska vara för att du ska välja att gå vidare med personen i fråga. Vår bedömning är att en matchning över 60% bör ges en chans.
 • Vänner
  Om du vill bli vän med någon medlem på Muslimträff så finns det möjlighet för detta. Du hittar sedan dina vänner under en flik på din profilsida. Det är bara du som kan se denna flik.
 • Spara medlemmar
  Om du kommer förbi en medlemsprofil som du tycker är intressant men vill vänta med att ta kontakt med personen så finns det möjlighet att spara medlemmen för att enkelt kunna nå den i framtiden. Listan över sparade medlemmar hittar du under en flik på din profilsida. Det är bara du som kan se denna flik.
 • Skicka privata meddelanden
  För att kunna kommunicera med andra medlemmar kan du skicka privata meddelanden. Denna funktion kan bara användas av betalande medlemmar, och är alltså inte tillgänglig under provtiden.
 • Skicka hälsningar
  För att erbjuda ett enklare sätt att kommunicera med andra medlemmar finns det möjlighet att skicka förinställda hälsningar. Ibland vågar man kanske inte ta steget till att själv skriva ett privat meddelande till personen man är intresserad av. Då är hälsningar ett bra alternativ.
 • Blockera andra medlemmar
  Om du av någon anledning vill blockera någon medlem så finns det möjlighet för detta. Den blockerade medlemmen kommer inte kunna kommunicera med dig eller se din profil. Vi vill gärna att man också kontaktar oss om blockeringen grundar sig på trakassering. Trakassering är inte tillåtet på Muslimträff och kan leda till permanent avstängning.
 • Bildgalleri
  Utöver att lägga upp en profilbild kan respektive medlem lägga upp bilder i ett eget galleri som andra medlemmar kan ta del av. Bilder med stötande innehåll tillåts inte och kan leda till permanent avstängning på Muslimträff.
 • Matchningsförslag
  Varje månad skickas det ut ett mejl till samtliga medlemmar med fem matchningsförslag. För att funktionen ska kunna skicka ut bra matchningsförslag måste medlemmarna säkerställa att de fyllt i samtliga uppgifter på sina profiler.
 • Nyhetsbrev
  Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du mejl från oss om webbplatsens nyheter samt intressanta texter om relationer och äktenskap.
 • Säkerhet och kryptering
  Vi använder SSL (Secure Socket Layer) för att kryptera din anslutning och informationsöverföring till vår webbplats.

Har du någon fundering?

Om du har någon fråga eller behöver hjälp med att komma igång är du välkommen att kontakta oss. Ni når oss enklast via e-post eller på Facebook.

Kontakta oss
Gå med i vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du mejl från oss om webbplatsens nyheter samt intressanta texter om relationer och äktenskap.

×

 
×
HAR DU GLÖMT DINA UPPGIFTER?
×

Go up