Sumayya trffar

En bild säger mer än 1000 ord
En bra bild är det bästa tipset för att få mer uppmärksamhet på en muslimsk mötesplats som denna. Här är några korta tips på hur du tar ett bra foto för detta ändamål. Le eller skratta gärna, det är attraktivt. Även om det viktigaste är att ditt ansikte är i fokus så kan det också vara relevant att tänka på vad som finns i bakgrunden. Det kan ju vara ett första statement om vem du är. Gillar du att vara i naturen? Varför inte ta en bild när du är ute och går. Gillar du fotboll och är man….ta INTE en bild när du är på fotboll, dölj det så länge det bara går!!! Nej, skoja bara. Men ni förstår konceptet. Och tänk på att det är bra kvalitet på fotot, det ska inte vara suddigt eller superzoomat, det ska synas hur du ser ut helt enkelt.

1: Ansiktet i fokus
2: Se glad ut
3: Trevlig bakggrund
4: God kvalitet på fotot

Fyll i alla uppgifter om dig själv
Om du fyller i alla uppgifter om dig själv är det mycket större chans att rätt person hittar dig. Någon har ju lagt ner mycket tid på att formulera frågeformulären så det som många väljer utifrån framgår direkt.

”Om mig”
Denna post är kanske ännu viktigare än ett bra och tydligt foto. Här har du chansen att göra ett första intryck om vem du är. Var inte lat! Visa att du är villig att lägga lite tanke och kraft på denna post, det visar att du är seriös och det skapar ett intresse för att ta kontakt med dig.
Precis som i verkligliga livet är det första intrycket viktigast. Så tänk på en bra inledning där du direkt fångar läsarens intresse. Min egen lyder så här:

”Nyskild något neurotisk tvåbarnsmamma, som gråter alldeles för lätt och skrattar alldeles för högt…”

Nej, jag vet, den är inte så bra, haha. Inte så inbjudande. Men visst sticker den ut!? Jag har dock enligt experterna gjort ett tveksamt uttalande redan där. Meningen är alldeles för negativt laddad. För negativitet är ett ”big no no”. Skriv t.ex. inte saker som att ”mitt liv är så tråkigt, kanske du kan pigga upp det…”. Om du får till en slagfärdig inledning och har ett bra foto så ökar du dina chanser för att få napp avsevärt.

Vidare, lyft fram det bästa med dig själv, men överdriv inte och skryt inte, ingen kommer gå på om du skriver ”Jag har muskler som Jackie Chan, intellekt som Bill Gates och är lika rolig som Dave Chappelle”. Men håll det positivt och var inte rädd för att vara personlig och verkligen försöka få fram vem du är som person så gott det går. Var öppen och ärlig. Det är ändå en livspartner du letar efter så ingen tjänar på om du ljuger eller framställer dig själv som någon du inte är. Fundera på vad som är speciellt med dig och varför någon skulle vilja dela sitt liv med dig. Skriv en lista på egenskaper som du själv och andra uppskattar hos dig och se till att få med dessa egenskaper i din egen personliga “reklamkampanj” i din kontaktannons.

1: Lägg krut på inledningen
2: Lyft fram dina främsta sidor
3: Var öppen och ärlig, vad gör dig speciell?
4: Undvik att vara negativ

”Den jag söker”
Ytterligare en viktig post, där du återigen kan visa vem du är, genom vad du söker. Även här, var öppen, ärlig och positiv. Skriv något som är lite personligt, inte bara ”Jag söker en bra kvinna för att bli min fru”. Det förstår vi ju redan eftersom du registrerat dig på sajten och det kan dessutom låta lite desperat som att du tar vem som helst. Ha inte heller för detaljerade och orealistiska kravlistor som t.ex. “Min partner bör vara mellan 30-35 år, minst 1,90 m lång, blå ögon, brunt hår, vältränad, välutbildad, självsäker, förstående, ha humor och en mycket hög nettoinkomst för att kunna ge mig en tryggad tillvaro”. Chansen är kanske inte jättestor att exakt den personen ska dimpa ner på just din annons. Utan skriv nått som säger något om dig och kanske hur du vill leva med din partner. T.ex. “Jag är äventyrlig och öppen och är angelägen om att äntligen lära känna en person som delar min passion för att resa och se världen…” osv.

1: Var positiv
2: Var realistisk
3: Visa vem du är genom vad du söker

Sammanfattningsvis
Lägg lite kraft och energi på din profil. Det lönar sig! Lycka till och ha så kul!

 

Jag bjuder på några av mina personliga favoriter i kontaktannonsvärlden också:

 

Notering: Det är en hel del som försöker skriva ut sina kontaktuppgifter i de sistnämnda fälten trots att det är emot reglerna. För det första verkar du snål om du inte kan tänka dig att lägga ett par kronor om dagen på att hitta din framtida partner. För det andra, många lägger tid och kraft på att hitta på olika finurliga sätt att lägga ut sina kontaktuppgifter utan att admin ska märka det. Lägg istället den tiden och finurligheten på att skriva en bra presentation så kommer den som läser din presentation, om den bara har en provprenumeration, garanterat lägga 119 kr på att skaffa ett premium-medlemskap bara för att få chansen att lära känna dig bättre. Tro mig, din privata mailkorg kommer inte svämma över av beundrarmail bara för att du skriver att du söker en bra muslimah för giftermål.


Skriv en kommentar


Har du någon fundering?

Om du har någon fråga eller behöver hjälp med att komma igång är du välkommen att kontakta oss. Ni når oss enklast via e-post eller på Facebook.

Kontakta oss
Gå med i vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du mejl från oss om webbplatsens nyheter samt intressanta texter om relationer och äktenskap.

×

 
×
HAR DU GLÖMT DINA UPPGIFTER?
×

Go up