Användarvillkor

1. Villkor för tillgång och registrering

För att bli medlem på Muslimträff måste du ha fyllt 18 år. Genom registrering samtycker du till att Muslimträff sparar dina uppgifter i sin databas. Muslimträff förbehåller sig rätten att tillfälligt eller permanent stänga av en medlem som inte följer Muslimträffs riktlinjer (se punkt 2).

Av säkerhetsmässiga skäl förbehåller vi oss rätten att gallra bort medlemmar som inte haft en giltig prenumeration på Muslimträff de senaste sex månaderna.

2. Muslimträffs riktlinjer

Aktiviteter på Muslimträff som inte är i enlighet med svensk lag tillåts inte. Uppladdning av bilder med stötande innehåll eller utan tillåtelse (upphovsrättsskydd) samt trakassering av andra medlemmar tolereras inte, och kan leda till tillfällig eller permanent avstängning på Muslimträff.

Det är inte heller tillåtet för en medlem att använda sin profil i kommersiellt syfte, vilket leder till permanent avstängning.

På Muslimträff är det inte tillåtet att skriva sina kontaktuppgifter på profilsidan. Detta leder till avstängning.

3. Prenumeration

Det finns tre prenumerationsval på Muslimträff: “Prova i 14 dagar”, “Premium” och “Premium 3 månader”.

“Prova i 14 dagar” ger 14 dagars tillgång till webbplatsens samtliga funktioner förutom möjligheten att kunna skicka privata meddelanden till andra medlemmar.

“Premium” ger tillgång till webbplatsens samtliga funktioner mot en månatlig avgift som automatiskt dras från medlemmens betalkort eller kreditkort.

“Premium 3 månader” ger tillgång till webbplatsens samtliga funktioner mot en avgift som var tredje månad automatiskt dras från medlemmens betalkort eller kreditkort.

4. Ångerrätt

Ångerrätt gäller inte för Muslimträffs prenumerationer eftersom tjänsten betraktas som fullgjord när fullständig tillgång till webbplatsens funktioner erhållits. Mer om detta går att läsa på Hallå konsument.

5. Uppsägning

På Muslimträff finns ingen uppsägningstid. Medlemmen kan när som helst skicka in ett meddelande till oss, antingen via e-post eller på Facebook, och begära avslutandet av sin prenumeration. För nästkommande kalendermånad (om det avser “Premium”) eller kvartal (om det avser “Premium 3 mån”) kommer det vid fall av uppsägning inte dras något från medlemmens betalkort eller kreditkort.

6. Personlig integritet

Muslimträff förvarar medlemmarnas uppgifter säkert i sin databas. Vi använder SSL (Secure Socket Layer) för att kryptera din anslutning och informationsöverföring till vår webbplats. Om webbplatsen drabbas av en säkerhetsöverträdelse kommer Muslimträff agera omgående för att åtgärda det. Uppgifter tillhörande medlemmar som vill avsluta sitt konto på Muslimträff raderas omgående.

Har du någon fundering?

Om du har någon fråga eller behöver hjälp med att komma igång är du välkommen att kontakta oss. Ni når oss enklast via e-post eller på Facebook.

Kontakta oss
Gå med i vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du mejl från oss om webbplatsens nyheter samt intressanta texter om relationer och äktenskap.

×

 
×
HAR DU GLÖMT DINA UPPGIFTER?
×

Go up